LA NOVA CAMPANYA JA ESTÀ AQUÍ.

 

Estem a punt d’entrar de ple a la nostra tercera campanya d’oli, la del 2012. Un any més, marcada per la sequera. Tot i que, finalment va ploure, esperem produccions baixes i rendiments  (percentatge d’olives que es converteixen en kilos d’oli) que en cap cas arribaran a les mitjanes històriques del 20%.

Malgrat això, continuem amb força i amb la incorporació d’una nova finca al nostre projecte. Amb aquesta seran ja cinc les que tenim en producció ecològica. Situada dintre del terme municipal del Mas de Barberans, a la Partida Covetes, compta amb més d’una hectàrea i mitja d’oliveres, alguns garrofers i pocs ametllers. Són oliveres velles, de les varietats morrut i sevillenc, que s’escampen per un terreny de pedra i grava, al costat del barranc de LLedó.

Esperem que el vent ens respecti i puguem fer la recollida sense cap més ensurt climatològic.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>